Fliegl Агро център - вашият първи избор

за нас

добре дошли в страницата на

Fliegl Агро Център България

Фирма Fliegl е семейна компания, създадена преди повече от 40 години в Баварския град Kastl, Германия. Фирма Флигел има самостоятелен завод Fliegl Agro Center за допълнително оборудване – прикачни устройства за трактори, челни и телескопични товарачи. Завода на фирмата в гр. Kastl, Германия е една от най-модерните производствени фабрики в своя бранш в Европа.  На площ от над 10 000 м2 се произвеждат голяма гама от прикачни устройства, които да направят ежедневната земеделската работа по-лесна, по-ефективна и по-икономична. От десетки години името Fliegl е символ на качество и добре обмислени практически решения за земеделието. Това са предимствата, които направиха Fliegl номер 1 в Европа сред производителите на селскостопанска техника.

модерно оборудване

С нашите продукти можете да свършите вашите ежедневни задачи по-лесно и по-ефективно. Част от богатата гама изделия на фирмата са работни платформи, клампи/щипки или вилици за бали, храсторези за клони на дървета, различни видове гребла за силаж и сняг, кофи за насипни товари с различни обеми, фрези за силаж, грайфер щипки, комунални четки и др. Фирма Fliegl Agro Center произвежда своите продукти със захвати според вида на захвата на машината на клиента. Така прикачни устройства биват индивидуално произведени за всеки клиент.

практични решения

Само защото една идея е нова, не означава, че тя е добра. Във фирма Fliegl Agro Center всичко се проверява и изпитва внимателно. Ние познаваме изискванията на пазара и говорим с потребителите. Благодарение на модерните CAD софтуерни продукти, нашите инженери и конструктори разработват продукти, които са в хармония с детайлите и имат доказани предимства от практическа гледна точка. Иновациите от Fliegl са винаги реални решения на конкретните задачи.

+ 0
ПРОДУКТИ
+ 0
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
+ 0
РЕШЕНИЯ